Nu luktar det snart metanol

Hej! Kul att du hittat hit.

Även om det fortfarande finns en och annan snödriva när man blickar ut är våren på antågande och med den en ny speedwaysäsong. Till den här säsongen kuggar vi upp ett hack här på tidningen och startar en speedwayblogg, där du är just nu och där jag kommer hålla i trådarna.

 

Fram till seriestarten av elitserien och GP-serien är tanken att jag ska publicera en och annan lista, nyhet och tanke inför vad som komma skall – och under säsongen kan jag förhoppningsvis ta mer er läsare bakom kulisserna när det gäller elitseriespeedwayen och i synnerhet då Elit Vetlanda, som jag bevakar i mitt arbete.

 

Häng gärna med! Och tveka inte en sekund på att skicka frågor eller funderingar till mig!

 

Tills vidare bjuder jag på en liten video. Det är Chris Harris, den brittiske stålmannen, som står för något alldeles enastående. Det här är utan tvekan den häftigaste youtube-video jag någonsin sett.

Kommentera artikeln

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar och -egenskaper:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>