Så kör Elit Vetlanda mot Gorzow

dsc_7165_0

 

Alldeles strax börjar Elit Vetlandas första prövning för säsongen då de avslutar träningslägret i Polen med match mot Stal Gorzow.

Elit Vetlanda ställer inte upp med sitt mest stjärnspäckade lag – men ändå ett lag där några av bataljerna är riktigt intressant att följa.

Laget som Elit Vetlanda anmält till matchen är följande:

 1. Tai Woffinden
 2. Oliver Berntzon
 3. Tobiasz Musielak
 4. Ricky Kling
 5. Tomas H Jonasson
 6. Jesper Sögaard
 7. Kenny Wennerstam

Stal Gorzow har i sin tur anmält följande lag:

 

 1. Przemyslaw Pawlicki
 2. Adrian Cyfer
 3. Michael Jepsen Jensen
 4. Tomasz Gapinski
 5. Bartosz Zmarzlik
 6. Kamil Nowacki
 7. Ingen förare.

Som ni ser saknas det märkligt nog en förare i Gorzows laguppställning och jag vet inte om det beror på att hemmalaget håller platsen öppen fram till matchstart eller om de faktiskt kommer köra matchen med en förare för lite. Det är en aning oproffsigt om det är det senare som gäller. Men men, träningsmatch är träningsmatch. Noterbart är givetvis också att Vetlandaföraren Bartosz Zmarzlik, knappast oväntat, kör för Gorzow i den här matchen.

 

I Elit Vetlanda kommer tre förare göra sina första heat i Vetlanda-västen och dessutom är Ricky Kling tillbaka i den. Jesper Sögaard, Oliver Berntzon, Ricky Kling och Tobiasz Musielak har en hel del att bevisa redan i dag för att de ska köra till sig en plats i de kommande elitserie-sjuorna under kommande säsong.

 

Klockan 15.00 släpps tejpen, om inte vädret tycker annat. Det har regnat en hel del under träningslägret men det sista jag såg var att banan bör vara körduglig till matchstart.

 

Matchen kan följas via Elit Vetlandas twitter eller här. Annars är det bara hålla utkik på vetlandaposten.se under eftermiddagen eller kvällen för att se hur matchen slutade.

 

 

 

Kommentera artikeln

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar och -egenskaper:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>