Vad är det du säger Tai…?

image.php

När Elit Vetlandas stora stjärna Tai Woffinden fanns i Torun för att köra en välgörenhetstävling för sin skadade vän Darcy Ward fastnade han i en videointervju med polska sportsajten Sportowefakty.

Tai Woffinden pratar om hur ingen av de andra klubbarna ens var intressant för honom eftersom han tidigt bestämde sig för fortsatt körning i Wroclaw.

Men i intervjun får Woffinden också en fråga om sina kommande motståndare. (Exakt hur frågan lyder framgår inte eftersom den är bortklippt i den upplagda videon).

Och Woffinden ger ett konstigt men ärligt svar.

– Jag vet inte ens. Det enda laget jag tittat på är vårt lag för jag råkade se laguppställningen för två dagar sedan. Jag vet inte vilka som har wildcards till GP-tävlingarna och jag vet inte vilka som kör i mitt lag i Sverige. Jag vet att Emil (Sayfutdinov) är där, säger Woffinden i videon.

Det ska nämnas att Woffinden varit ”hemma” i Australien under stora delar av vintern och att han kanske inte följt lagbyggena runt om i Europa. Men att förare som Jaroslaw Hampel, Bartosz Zmarzlik och Tomas H Jonasson finns kvar i Vetlanda tycker man ändå att han borde ha en smula koll på. Att han inte har koll på nyförvärven kan man väl kanske köpa, även om det borde finnas ett visst intresse i att veta även det.

Nåväl.

Tai Woffinden ska, enligt uppgifter, aldrig riktigt fokusera på vilka han kör med eller emot. Och det kanske till och med är ett framgångsrecept?

Eller så är det så enkelt att en förare av Woffindens klass inte ska bry sig om vilka han tävlar med – utan helt enkelt ska lämna sådana funderingar till förarna som ställs mot honom.

Kommentera artikeln

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar och -egenskaper:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>