Vad säger ni nu då?

image

Här ser ni något ni kanske aldrig trodde att ni skulle få se (kanske inte jag heller, för den delen).

Som reporter på en lokaltidning blir man ofta av motståndarlagen anklagad för att agera supporter till det där laget men skriver mest om. Å andra sidan finns det en hel del lokala lag som tycker att man bara skriver skit om just deras förening.

Speedwayälskare är jag absolut. Men att jag skulle hålla på något lag i elitserien – nej, så är det faktiskt inte. Jag vill se en jämn och spännande serie – och vem som sedan står som slutsegrare i en SM-final spelar mig faktiskt inte så stor roll förutom en sak. Jag bevakar i huvudsak Elit Vetlanda – och kör de SM-finalen så betyder det att jag får vara på plats och se den aktuella tävlingen. Det är egentligen det enda jag vinner på om Vetlanda lyckas.

Bilden då? Nej, jag kan lugna er. Jag är ingen supporter till Lejonen heller. Det kan ni fråga lagledaren Anders Fröjd om ifall ni tvivlar. Han ska enligt uppgift vara ganska sur på Vetlanda-Posten efter artiklar som publicerades i tidningen under förra säsongen.

Historien bakom bilden är att min brorsas flickvän och hennes barn ville jävlas lite med mig när jag fyllde år i fjol. De där ungarna kunde inte hålla sig för skratt när jag var på väg att öppna paketet och det krävdes ingen raketforskning för att inse att det var något lurt på gång.

En Lejon-halsduk var kanske inte något jag önskade mig. Men med tanke på orådet jag anade under paketöppningen var det en liten lättnad när jag insåg att det där paketet åtminstone inte innehöll en orm =).

Så är det med den saken. Ikväll väntar en riktigt intressant batalj i Vetlanda. Jag tycker att lagen är så jämna att jag skrev ut ett körschema och försökte förutspå samtliga heat, toppningar och reservbyten. Den analysen slutade 46-44 till Vetlanda. Mest på grund av hemmabana.

Planerar ni att stanna hemma ikväll rekommenderar jag VP:s och Värnamo Nyheters uppsnack som sänds live från Vetlanda motorstadion med start 18.30 ikväll.

Under själva matchen blir det sedan i vanlig ordning livechatt från matchen.

Vi ses där eller på motorstadion, gott folk!

Kommentera artikeln

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar och -egenskaper:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>