Här är den otäcka kraschen

Ni har säkert hört om den otäcka olyckan i polska ligan i helgen där 18-årige polacken Krystian Rempala kraschade illa i mötet mellan Rybnik och Unia Tarnow. I startböjen av ett heat var Rempala inblandad i en våldsam vurpa där han först tappade hjälmen och sedan föll handlöst med huvudet mot marken.

Rempala fördes medvetslös från ovalen till sjukhus där han vårdats sedan dess. Och enligt alla rapporter är läget med den unge föraren kritiskt.

Under onsdagsmorgonen släppte polska speedwaysidor ändå nyheten om att läkarna har hopp om att Rempala ska klara sig. I stort sett alla världens professionella speedwayförare har engagerat sig på sociala medier där de lyckönskar Rempala – och vi kan alla bara hålla tummarna för fler positiva nyheter angående hans läge.

Under söndagskvällen och igår satt jag och letade efter videoklipp från kraschen. Att hjälmen flyger av tillhör verkligen ovanligheter, och därför ville jag se hur det hade gått till. Nu har jag hittat ett kort klipp och om ni vill kan ni se det här nedan.

Kommentera artikeln

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar och -egenskaper:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>