PK tackade nej till Lejonen – inte tvärtom

Lejonen var en av klubbarna som stred för att endast behöva ha två svenskar istället för tre i  laguppställningarna under den här säsongen. Nu har de hamnat i vissa problem sedan Jonas Kylmäkorpi tvingats avsluta karriären på grund av skada. Utöver Kylmäkorpi har man bara två svenskar med snitt över 0,500 kontrakterade och det är Mattias Törnblom och Magnus Karlsson.

Sedan Kylmäkorpis tunga besked har Lejonen börjat titta på ersättare och för en tid sedan var man i kontakt med rutinerade Peter ”PK” Karlsson. Efter den kontakten sa dock Lejonens lagledare Anders Fröjd att PK skulle ha haft för höga löneanspråk och att det därför inte blev något med honom i Gislavedsföreningen.

Nu slår dock PK tillbaka och menar att det var han som tackade nej till Lejonen eftersom att klubben hade som ambition att köra med endast två svenskar. De ville helt enkelt kontraktera PK som ren backup till brorsan Magnus och Mattias Törnblom. Dessutom säger Peter Karlsson att han och Lejonen aldrig pratade ekonomi.

Hela Värnamo Nyheters artikel hittar ni här.

Sedan tidigare har Anders Fröjd pratat lite löst om att eventuellt plocka in David Ruud eller Robin Aspegren om någon av de ordinarie svenskarna blir skadad.

Kommentera artikeln

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar och -egenskaper:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>