Är Fast Freddie the real deal?

Två deltävlingar är avklarade av årets GP-serie och jag ska erkänna att jag är mäkta förvånad över Fredrik Lindgrens framfart än så länge.

KILLEN LEDER JU FÖR FAN HELA SKITEN!

Självklart har man ett litet extra gott öga till de svenska förarna i VM-serien men jag kan lova att jag inte ens vågade drömma om att varken Lindgren eller Lindbäck skulle ge sig in i kampen om medaljer.

Det är så klart en oerhört lång väg kvar till sista deltävlingen i Melbourne i oktober och då medaljerna ska delas ut. Men frågan man måste ställa sig just nu är om Fredrik Lindgren är i GP-toppen för att stanna.

Jag vågar faktiskt tro att han är det. För jag tror Lindgren har gjort en minirevulotion genom att köra på sina GTR-motorer den här säsongen.

Jag ska inte låtsas att jag kan massa om de där motorerna, för det kan jag inte. Men det krävs ju ingen Einstein för att se att de går bra och att Fast Freddie har en fart som hans aggressiva körstil saknat under en tid.

Dessutom är det inte bara i GP-serien Fredrik Lindgren far fram. Han finns med i toppen av snittligorna i England, Polen och Sverige (okej, bara en match hittills) – och det talar förstås om att det inte bara är motorerna som är i toppskick utan även Lindgrens form.

Den får gärna hålla i sig hela säsongen, för Sverige behöver framgångar på de största internationella arenorna!

Kommentera artikeln

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar och -egenskaper:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>