Powerranking – omgång 2

Jag fortsätter med min powerranking av lagen i elitserien där vi glömmer bort tabellen för en stund och koncentrerar oss på vilket lag som känns starkast för tillfället. Inom parentes ser ni placering på senaste rankingen.

1. LEJONEN (4)

Det var motståndarna som hade ”Magic” men Lejonen som visade magi! Det måste vara en Fröjd att vara lagledare i Gislaved just nu.

2. DACKARNA (1)

”Det är lättare att man hamnar vilse hemma om man inte hittar rätt”, sa Mikael Karlsson till Dagens Vimmerby. Avdelning: Å fan.

3. MASARNA (5)

I heat 15 lekte Woffinden Muay T(h)ai och testade en roundkick tillsammans med cykeln. Det gjorde inte så mycket. För innan dess hade han och Przemyslaw Pawlicki redan avgjort matchen mot Vetlanda.

4. ELIT VETLANDA (3)

Det är nog fler än THJ som borde sätta sig och titta på gamla tv-klipp. Hampel behöver dock bara spola tillbaka banden en vecka.

5. ROSPIGGARNA (2)

”Vi måste köra som ett lag”, sa förarna i Rospiggarna och såg till att ta åtminstone en nolla per gubbe i Eskilstuna.

6. ESKILSTUNA SMEDERNA (7)

Det är en sak att köra kryss i heat där man bara har en förare på startlinjen. Men att vinna ett sådant heat, ja det är fan starkt.

7. PIRATERNA (6)

Det är en sak att köra kryss i heat där motståndarna bara har en förare på startlinjen. Men att förlora ett sådant heat, ja det är fan svagt.

8. INDIANERNA (8)

När någon (Milik) blir skadad får andra kliva fram – typ alla.

Kommentera artikeln

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar och -egenskaper:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>