Powerranking – inför omgång 8

Det körs visserligen match redan ikväll mellan Smederna och Dackarna. Men jag bjuder ändå på en powerranking inför tisdagens omgång.

1. MASARNA (2)

Det var blåsigt på Brovallen i tisdags. Det var dock inget mot blåsten bakom Woffinden och Pawlicki. Snacka om att dominera en tillställning!

2. ELIT VETLANDA (1)

Säga vad man vill. Att vara så fullständigt överkörda som mot Smederna men ändå förlora med fyra poäng måste ändå ses som någon slags styrka.

3. SMEDERNA (4)

Medan andra klubbar värvar hittade Smederna en pånyttfödd Grzegorz Walasek. Han är 41 år – det syntes inte det allra minsta.

4. ROSPIGGARNA (5)

Skadade Jason Doyle dök inte upp i Målilla. Det var han dock inte ensam Rospigg om att inte göra…

5. DACKARNA (7)

Han var utdömd på förhand. Laget har blivit utdömt med tiden. Men Mads Korneliussen kan vara den väcklarklocka Dackarna behöver. Sen kom Holta också.., den värvningen känns ju inte lite sömnig.

6. LEJONEN (3)

Magnus Karlsson har flest nollor så här långt i elitserien och laget dalar i tabellen efter fina starten. Men nu kommer Kenny Starfighter och reder upp att i Gislaved!

7. PIRATERNA (8)

Ursäkta röran – vi bygger om!

8. INDIANERNA (6)

28 poäng vinner man inga speedwaymatcher på – å fan, veckans konstaterande. Jag höjer härmed en stort varningens finger för nyförvärvet Mateusz Szczepaniak. Den killen är grym!

Kommentera artikeln

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar och -egenskaper:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>