Gör Hancock mirakel-comeback?

I min senaste powerranking gav jag Piraterna en liten känga för att de ännu inte ersatt skadade kaptenen Greg Hancock i truppen. Stefan Andersson Skill sa själv i Metanolpodden (en fantastisk podd som ni borde spana in om ni inte gjort det) att han inte räknade mer med Hancock den här säsongen – och därför antog jag att så var fallet.

Men nu verkar det som att Hancock ändå siktar på att köra redan i Målilla på lördag – åtminstone skriver han på sin egen sida att han ska träna under veckan i hopp om att hinna bli redo till på lördag. Och kör han på lördag tänker jag att han även kommer köra vidare för Piraterna.

Så där har vi nog svaret på varför Greg Hancock ännu inte ersatts med en annan förare i Piraternas trupp.

Kommentera artikeln

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar och -egenskaper:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>