Några förare som presenteras av Lejonen inom kort

Lejonen har sedan tidigare Maksym Drabik och Chris Holder under kontrakt. Under torsdagen presenterade Anders Fröjd även dansken Frederik Jakobsen och säger samtidigt att truppen är klar men att man väntar med att presentera dem till framöver.

De uppgifter jag har om Lejonens kommande trupp är att Piotr Pawlicki redan skrivit på för två nya år i Gislaved. Den signingen känns redan som allmänt känd och det är heller inga konstigheter att Lejonen behåller honom. Pawlicki är riktigt omtyckt i Gislaved, både av klubben och av supportrarna.

Det är heller ingen jätteskräll att Lejonen sett till att skriva kontrakt med Kacper Woryna (1,179) och Oskar Fajfer (1,079), som båda körde för Griparna i allsvenskan i år. Anders Fröjd är ju lagledare även där – så det känns helt naturligt. Både Fajfer och Woryna är två riktigt lovande polska förare med all potential i världen att kraftigt höja sina snitt under den kommande säsongen.

Så långt skulle det ge Lejonen sex förare inför 2018. Vilka det handlar om i övrigt vet jag inte, men självklart är det svenskar som saknas. Min gissning är att Mattias Törnblom kör vidare i Lejonen och att man har ytterligare en svensk klar, eventuellt Magnus Karlsson. Eftersom Fröjd säger att truppen är klar tror jag inte Oliver Berntzon landar i moderklubben.

Lejonen borde göra allt de kan för att behålla Christoffer Selvin som mycket väl kan vara med och konkurrera om en plats på reservplats i Lejonen 2018.

Kommentera artikeln

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar och -egenskaper:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>