Nytt tv-avtal snart på plats?

Avtalet mellan svenska elitserien och CMore löper ut efter 2017. Men enligt rapporter ska ett nytt tv-avtal snart vara på plats för elitseriespeedwayen. Mycket mer än så vet jag tyvärr inte. Så om det blir CMore, något annat tv-bolag eller via svemoplay.se man får följa speedwayen är oklart – men den ska kunna följas via tv.

Svaren jag har fått av de som jag pratat om angående detta är fåordiga och vill inte säga så mycket, men känslan jag har fått är att det handlar om en ”riktig” tv-kanal som just nu förhandlar om rättigheterna.

3 kommentarer på “Nytt tv-avtal snart på plats?

  1. Petter Karlskog sade:

    Hoppas, hoppas det är SVT och alla klubbar får lika bra racing som man sett uppe i Avesta under säsongen. Tillsammans med de nya lagställen kommer intresset säkerligen att då öka rejält och locka många nya fans.

  2. SVT är bättre än ingenting. Men man ska inte ha stora förväntningar, varken av produktion eller exponering. Med SVT kommer det bli en kamera, och ett sammandrag sent på kvällen.

    Hoppas att CMore förlänger kontraktet. Proffsig produktion, med full täckning av matchen.

Kommentera artikeln

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar och -egenskaper:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>