Ando till Lejonen – eller?

Efter några dagars stiltje börjar ryktena ta fart igen!

Några klubbar har ett par platser kvar att fylla under den sista månaden innan trupperna ska vara spikade 1 december. Men det här ryktet gäller inte en förare – utan en av landets största speedwayledare.

Mina källor säger att Piratledaren Stefan ”Ando” Andersson Skill inom kort kommer presenteras som assisterande lagledare (eller vilken roll man nu tänkt) åt Anders Fröjd i Lejonen.

Jag vet inte vad ni känner, men jag ser verkligen fram emot att se vad två så stora profiler kan åstadkomma med Gislavedklubben som verkligen behöver ett lyft för att på allvar locka tillbaka ortsbefolkningen till matcherna.

Under måndagskvällen har Anders Fröjd hört av sig och sagt att uppgifterna inte stämmer men att en annan profil kommer presenteras som ansvarig för knattar och juniorer. Vi får väl avvakta och se, helt enkelt.

5 kommentarer på “Ando till Lejonen – eller?

  1. Har ryktats om det.
    Ska bli intressant att se om Ando klarar att vara underordnad till Fröjd. Men de kommer definitivt skapa rubriker ihop oavsett

Kommentera artikeln

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar och -egenskaper:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>