Vad händer om Jonasson inte kan köra på tisdag?

Tomas H Jonasson brottas med en knäskada och det lär väl vara högst oklart om han är aktuell för körning för Vetlanda på tisdag i reprisen på SM-finalen mot Smederna.

Jonas Davidsson imponerade inte direkt i Västervik, men för att Vetlanda ska bli starka den här säsongen måste man få igång honom på hemmaovalen. Samtidigt tror jag lagledningen är ganska sugna på att se vad Brady Kurtz kan åstadkomma i Vetlanda. Han var egentligen långt mycket bättre än vad siffrorna visade i Västervik, dessutom.

Smederna kan köra med Mikkel Michelsen på reservplats på tisdag. Dels verkar dansken vara i fin form och dessutom har han ju vana att köra riktigt bra i Vetlanda. Känslan är att Vetlanda, oavsett laguppställning, får det tufft på reservplats.

Jag fick några minuter över för att bolla potentiella lag inför den viktiga matchen och så här tror jag att Kråka och Wirebrand resonerar.

Om Jonasson kan köra:

1) Szymon Wozniak 1,776

2) Jonas Davidsson 1,319

3) Artem Laguta 2,000

4) Tomas H Jonasson 1,323

5) Bartosz Zmarzlik 2,282

6) Filip Hjelmland 0,500

7) Rasmus Jensen 0,858

10,058

 

Om Jonasson inte kan köra:

1) Szymon Wozniak 1,776

2) Jonas Davidsson 1,319

3) Artem Laguta 2,000

4) Brady Kurtz 1,616

5) Bartosz Zmarzlik 2,282

6) Filip Hjelmland 0,500

7) Kasper Lykke Nielsen 0,500

9,993

En kommentar på “Vad händer om Jonasson inte kan köra på tisdag?

  1. Tack för att du sparkat upp bloggen igen, som lite objektiv motvikt till andra öppna medier,
    Laguta är nog inte den lättaste att hänga på och köra ihop en femetta med, 4-2 or med Tobiasz hade kunnat bli bättre om Laguta vänt på nacken ibland, antal bonuspoäng genom åren är få.Szymon kan nog göra det, kör fort och kan hänga på . Jonasson och Musielak funkar nog bra ihop av liknande skäl , de kör liknande hastighet och är lite mer ge och ta , parspeedway helt enkelt. Zmarzlik är Zmarzlik. Får se om ens han kan få Laguta att ta en bonuspoäng ikväll:) Tror på seger om allt stämmer. Om inte annat avskyr topplagen att välja obehagliga kort i slutspel. Kungens krona är alltid lite på sned i dom lägena tycks det som. Viktig match för för framtiden således. Vågar du dig ett på programblad Oskar? Räcker med en förare som halvsover i starten så är bet24 körd:)

Kommentera artikeln

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar och -egenskaper:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>