Transferfönstrets sista dagar – det här kommer hända

Transferfönstret stänger på torsdag och klubbarna har alltså fram till då att förändra sina trupper, den här gången.

Jag har haft några krokar ute under helgen och det här är vad jag har fått fram. Återstår alltså några dagar för att se hur pass väl uppgifterna stämmer.

 

DACKARNA:
Kacper Gomolski har inte fått någon körning i elitserien i år och vill bort från klubben. Ryktet säger att Dackarna vill ha loss Joel Andersson från Masarna. Masarna har i sin tur en överenskommelse med Andersson om att låta honom gå om någon annan klubb visar intresse. Jag har inte hört något om att någon annan klubb skulle vara intresserad av att signa Gomolski.

SMEDERNA:
Kommer inte förändra något under övergångsperioden.

INDIANERNA:
Kommer inte förändra något under övergångsperioden.

LEJONEN:
Jaroslaw Hampel ska in i laget – det är redan klart. Någon förare måste lämna sin plats. Enligt mina källor är det Frederik Jakobsen som lämnat laget.

MASARNA:
Det ryktas om ekonomiska bekymmer i klubben. Masarna gick in i den här säsongen med fleraårskontrakt med dyra förare, men har inte velat göra sig av med dem för att lätta på det ekonomiska trycket. Gör Masarna någon förändring, utöver att släppa Joel Andersson och plocka in en billig ersättare för honom, är det troligen av ekonomiska skäl.

ROSPIGGARNA:
Kommer inte förändra något under övergångsperioden.

VETLANDA:
Kommer inte förändra något under övergångsperioden, såvida inte en speciell förare blir tillgänglig. Jag har dock hört att man har någon förare i en annan klubb som man gärna får loss. Vem det är, eller vilken klubb han tillhör är oklart. Aktuell för att lämna, om den där föraren skulle bli tillgänglig, bör vara Tobiasz Musielak.

VÄSTERVIK:
Kommer inte förändra något under övergångsperioden, även om Morgan Andersson säkerligen funderar på om det är Matej Zagar eller Nicki Pedersen som ska ha platsen i laget.

2 kommentarer på “Transferfönstrets sista dagar – det här kommer hända

 1. Nils Gunnar Sundell sade:

  Tittar man på snitt i de olika lagen och Musielaks snitt så blir min gissning Kasper Woryna Hampel till Lejonen torde innebära att Anders Fröjd tar in en svensk 0,5
  Hampel 1,828
  Timo Lahti 1,509
  Piotr Pawlicki 2,250
  Maksym Drabik 1,439
  Chris Holder 1,651
  0,500
  Rohan Tungate 1,000
  Det blir 10,177. och ett lag som kan ta sig till semifinal/Nils Gunnar Sundell

 2. Ibland får man känslan att klubbarna mörkar in i det sista för att skriva ur förare ur truppen, kanske inbillning. Hoppas det INTE blir Tobiasz, han är under enorm press, men kan köra bra och är snart uppe i 12 heat så han kan gå ner som reserv. Tungate hade förstås varit det bästa , men vi försökte ju fortfarande signa hampel vid den tidpunkten. Nich Morris? Någon på 1,000 iallafall, en bättre reserv borde hjälpa upp laget lite mer. Men fler förare på 12 heat och fler alternativ är nog nyckeln,

Kommentera artikeln

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar och -egenskaper:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>