Nässjöförare nobbar Indianerna

Nässjös succépolack, Adrian Gala, ska tydligen vara önskad i Kumla och Indianerna. Men så blir det inte, inte den här gången iallafall.

Gala och Nässjö ska ha stått emot lockropen från elitserien och Galas intention är nu att fullfölja säsongen med Nässjö i allsvenskan.

Vad det verkar som är Adrian Gala högaktuell för körning i elitserien nästa gång, där Vetlanda lär ligga bra till för att signa honom.

 

För Nässjös del blir det ändå förändringar. Amerikanen Luke Becker kommer in i laget och ersätter tyske Dominik Möser – som i sin tur hamnar i Norra Speedwayalliansen, enligt vad jag har hört. Beckers övergång är måhända inte helt klart – men det är bara en tidsfråga.

Nässjö plockar även in Alexander Liljekvist i truppen. Liljekvist körde Nässjös hemmapremiär, men då som inlånad förare. Nu tar han permanent plats i truppen. Vidare är Jason Jörgensen nu tillbaka, vilket innebär att Tim Sörensen skrivs ut ur truppen.

En kommentar på “Nässjöförare nobbar Indianerna

  1. Luke Becker körde för Dackarna i Vetlandacupen, om jag minns rätt. En lyckad uppvisning, som gav ett kontrakt.

Kommentera artikeln

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar och -egenskaper:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>