Nya tider för speedwayen

Ja, som ni säkert läst kommer alltså tisdagens matcher i elitserien köras 19.30 för att folk ska hinna se klart Sveriges åttondelsfinal mot Schweiz mot fotbolls-VM innan de beger sig vidare till speedwayovalerna. Jag får ge speedwaysvängen en del beröm här, kvickt och alert agerat och en bra lösning för alla, känns det som.

Sen tror jag ju, oavsett om det blir vinst eller förlust för landslaget, att det kommer ta bort en del av tillströmningen på speedwaymatcherna ändå. Men likväl, nu har man åtminstone chansen att få se klart fotbollen innan man koncentrerar sig på speedway.

Jag och kollega Fredrik fattade galoppen ganska snabbt. På tisdag kommer vi åka till Kumla för att se Vetlanda möta Indianerna. Så direkt efter slutsignalen i Mexiko-matchen ringde vi och bokade bord på O’Learys i Örebro. Så vår plan är käka och se matchen där, för att sedan åka vidare mot Sannahed.

”Tänk om det blir förlängning, då?”, kom vi på. Ja, nu har vi åtminstone ytterligare en halvtimme på oss att åka mellan orterna. Det tackar vi för!

2 kommentarer på “Nya tider för speedwayen

 1. Uppskattat att du tar upp bloggen igen Oskar, vet att andra lags supportrar nämner i gästböcker när du skriver. Det är ju ett bra betyg.
  Vet ju att du är neutral när det gäller speedwaylag/ eller speedway. Dina frågor som oberoende väcker inte bara debatt. Dom väcker överlag. Bland supportrar förra året var du den som stack ut och kritiserade Hampel och hans prestationer. Trots idel denial från lagledning tror jag det nådde fram. I år kanske vi har en liknande situation med en del förare. Och det muttras en del. Om, favoriter o annat. Kanske ett ämne att nämna vid tillfälle? Vem vet. Woentin var väl inne på ämnet när smederna gästade, och J. D (och Thorsell förut för några år sedan) har ju kritiserat
  saker . Kanske ett ämne som sagt. Seger i Kumla och i Fotbollen nu bara. Grupp seger och slippa Brasilien borde vara värt något 😊

  • mm
   Oskar Mörnefält sade:

   Tack Tommy!

   Det är absolut ett ämne att skriva mer om, även om det faktiskt är så enkelt: De förare som inte får köra klagar och de som får köra klagar inte det minsta =)

Kommentera artikeln

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar och -egenskaper:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>