Masarna kunde knappast hanterat situationen sämre

Det har väl inte undgått någon att Tai Woffinden inte körde tisdagens match för Masarna?

Masarna var de som först gick ut på sina sociala medier och sa att man inte tagit ut Woffinden för att dra i handbromsen.

Men det dröjde inte länge förrän Tai Woffinden gav sin version.

Varpå Masarnas styrelse plötsligt la lite kort på borden om hur läget egentligen ser ut.

Jag vet inte riktigt vad man ska säga om det här. Det har funnits ihärdiga rykten om att ekonomin inte är som den ska i Masarna men det har representanter från klubben gång på gång motstridit. Enligt vad jag har hört finns det dessutom fler förare i truppen som inte riktigt fått betalt som de ska.

Men det värsta i hela Masgate är ändå att klubben försöker lura sin egen publik. Att man ber folk sluta upp kring klubben och stötta den när man har problem – samtidigt som man själva påstår att man inte har några problem. Jag får liksom inte ihop det, och jag tror faktiskt inte att Masarnas styrelse får det heller om de tänker efter.

Hur som helst, endast 1 618 personer kom till Brovallen igår. Det känns som att Maspubliken har sagt sitt – de är trötta på lögnerna.

 

Kommentera artikeln

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar och -egenskaper:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>