Tipset i detalj: Vetlanda-Indianerna

Dags för ny speedwayomgång imorgon och Vetlanda tar emot Indianerna efter segern med 46-44 förra veckan.

Vetlanda ser ut att ställa upp med samma lag som senast, även om vissa frågetecken finns för Tomas H Jonasson på grund av sjukdom. Jonas Davidsson står redo att hoppa in om det behövs. Lite synd, som ni redan vet hade jag gärna sett Davidsson få chansen i den här matchen istället för Brady Kurtz. Känslan är faktiskt att om inte Davidsson kör imorgon så kör han inte mer för Vetlanda den här säsongen.

Hur som helst. På pappret tycker jag att det lutar åt klar seger för Vetlanda. Leon Madsen, Artem Laguta och Bartosz Zmarzlik ska bli för tunga för att få stopp på för Indianerna och jag tror även på en lyckad match för Vetlandas reservpar i Hjelmland och Miskowiak.

Thomsen, Bjerre och framför allt Milik borde leverera bra – men det kommer inte riktigt räcka för Indianerna som måste ha igång fler förare.

Kommentera artikeln

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar och -egenskaper:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>